eMule

eMuleeMule is afkomstig van de open source van eDonkey. eMule wordt op het eDonkey netwerk het meeste gebruik omdat het meer uitgebreide instellingen bezit, reclame en spyware vrij is. eMule kan Nederlandstalig ingesteld worden.

eDonkey werkt ook met het eD2Klinks systeem. Diverse sites publiceren deze links die met één klik een download via eDonkey kunnen starten. Bijzonder handig en veilig omdat je hiermee voorkomt dat je een nepbestand download.

Net als Shareaza is het niet snel maar alles is er te vinden, je kan het zo gek niet bedenken of het is wel te downloaden. Een losse mp3's zal je er niet zoveel vinden als op KaZaA, het gaat hier vooral om grote bestanden.

Indien je achter een router zit ga je een aantal poorten moeten openzetten anders krijg je geen hoge ID, hoe je dat moet doen vindt je in de handleiding van je router.

Poorten

TPC

UDP

4661

4665

4662

4672

4711

4673

Het programma kan je downloaden vanaf de eMule website. Klik dan op Downloaden en kies dan voor het Installatieprogramma v0.xxx, deze link werkt niet altijd.
Het kan ook rechtstreeks via deze link. In de tabel download kan je dan kiezen vanwaar je het programma wilt downloaden.

Installeren en instellen

Er zijn meerdere website met informatie over het installeren en instellen van eMule

emule-project.net helpsite van eMule.
dutchemulefaq.tk Aanrader, hier vindt je tot in detail alles terug over het programma eMule.

Designed by kaZzu.be