Disclaimer

Alle informatie op website PcHelpen is bedoelt voor persoonlijk gebruik. Illegaal gebruik of misbruik van deze informatie is voor eigen verantwoording.

Voor illegale zaken die eventueel terug te vinden zijn op pagina's waarvan de links op website PcHelpen staan is de auteur niet verantwoordelijk. 

De beschikbaar gestelde informatie op website PcHelpen kan alleen worden gebruikt op EIGEN RISICO. Het kan dus voorkomen dat software niet werkt of zelfs schade aan apparaten kan brengen!
De auteur van PcHelpen kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor het gebruik van de inhoud, noch voor schade (in welke vorm dan ook), direct of indirect veroorzaakt door het gebruik van deze website.
PcHelpen streeft er uiteraard naar om op deze website betrouwbare actuele informatie te verschaffen.

De auteursrechten op gebruik en inhoud valt onder de voorwaarden die de auteur zelf stelt. In alle gevallen blijft de auteur alle rechten behouden. Kopiëren van inhoud naar andere websites is enkel toegestaan met behoud van de bronvermelding (http://kazzu.be/pchelpen).
Wijzigingen (aanvullen of schrappen van stukken tekst of code) aanbrengen mag, maar dan verwachten we wel dat je de gewijzigde versie ook weer gratis aan PcHelpen aanbiedt.
Het is nadrukkelijk verboden inhoud van PcHelpen, geheel of gedeeltelijk te verkopen of voor commerciële doeleinden te gebruiken.

We streven er steeds naar auteursrechten en bronvermeldingen op een correcte manier na te leven. Mochten bepaalde auteurs, firma's, ... menen dat dit niet het geval is, dienen ze dit te melden aan de webmaster. De situatie wordt dan onmiddellijk rechtgezet.

Designed by kaZzu.be